MOS Praktijkboeken dé geslaagde aanpak voor office-vaardigheden en MOS certificering voor MBO, HBO en werkend Nederland

                   

Certificeringen

Met de leereenheden kan men zich voorbereiden op verschillende certificeringen. Zoals MOS, ECDL of ECDL Advanced en examens van Stichting praktijkleren.

MOS certificering
Het Microsoft Office Specialist (MOS) certificeringsprogramma wordt wereldwijd gezien als de belangrijkste certificering om kennis en vaardigheden aan te tonen voor de programma’s van Office. De MOS certificering is verdeeld over 2 niveaus. Microsoft Office Specialist, Microsoft Office Expert. De examens zijn praktisch en worden live gemaakt in een online omgeving.

Een MOS certificaat staat voor:

·        manier van werken met grote productiviteit en efficiency

·        voorsprong op de competitieve arbeidsmarkt

·        hoge waardering in bedrijfsleven

·        MOS certificaten garanderen kennis en vaardigheden op professioneel niveau

Heeft u vragen over het aanvragen van examens of examenlocaties van MOS? Kijk dan op de pagina van SLBdiensten. 

ECDL certificering
De Advanced examens van ECDL zijn de Nederlandse tegenhanger van MOS. Heeft u vragen over het aanvragen van examens of examenlocaties van ECDL? Kijk dan op de pagina van Associatie examens

Stichting Praktijkleren
De examens van Stichting Praktijkleren voldoen aan alle wettelijke vereisten voor de sector Zakelijke dienstverlening en Veiligheid en de kwalificatiedossiers voor ICT en Commercie. Deze examens zijn een examenmix waarbij relevante aspecten van de beroepsuitoefening worden geëxamineerd. De leereenheden sluiten hierop uitstekend aan.
Heeft u vragen over het aanvragen van examens Stichting Praktijkleren? Kijk dan op de pagina van Stichting Praktijkleren