MOS Praktijkboeken dé geslaagde aanpak voor office-vaardigheden en MOS certificering voor MBO, HBO en werkend Nederland

                   

Boek samenstellen

Met de leereenheden kunt u allerlei boeken samenstellen van basis tot expert.

Zo kunt u bijvoorbeeld een korte effectieve workshop samenstellen voor PowerPoint om te gebruiken als aanvulling op lesmateriaal of bepaalde wensen van een klant. Een leereenheid heeft een gemiddelde doorlooptijd van twee en half uur. Dit staat gelijk aan een dagdeel. Door af te sluiten met de toetsen kan worden getest of men de stof beheerst.

Opleiders
Verschillende opleiders hebben het concept van leereenheden al omarmd en hiermee cursusboeken samengesteld op basis van vragen van klanten of specifieke bedrijfstrainingen. Zo werd er voor Ises-Computrain een training samengesteld voor het maken van een huisstijl met de nadruk op de Stijlen van Word. Voor MasterIt werden specifieke boeken samengesteld voor opleidingen voor Word en Excel. Ncoi-Schoevers werkt al jaren met dit lesmateriaal.

Docenten
Als docent kunt u zelf een boek samenstellen als aanvulling op het materiaal dat u gebruikt. Zo kunt u uw student extra materiaal aanbieden over een bepaald onderwerp. Ook is het mogelijk om leereenheden toe te voegen aan oefeningen die u zelf hebt gemaakt. Zo biedt u op een unieke manier extra leerstof aan waarvan uzelf co-auteur

Wilt u weten welke leereenheden er zijn en welke opties worden besproken klik dan op download om het volledige overzicht te bekijken.

Leereenheid

Word 

2013 & 2016 

download

Leereenheid

PowerPoint 

2013 & 2016

download

Leereenheid

 Access

2013 & 2016

download

Leereenheid

 Excel 

2013 & 2016

download

Leereenheid

Outlook 

2013 & 2016

download